Odis, venjances i altres traçats geomètrics

10,00

Cornadó, Francesc
Editorial: In-verso
104 pp.
2 ejemplares

Assegut a la taula de dibuix el geòmetra ha vist com passava el temps i molts problemes geomètrics quedaven sense resoldre. Tot és ple d’excentricitats i de formes indeterminades, les esferes planetàries estan aplatades o deformades, però l’afany de precisió manté al geòmetra assegut encara davant el paper, esbrinant la raó dels traçats geomètrics.

Tot estimant la exactitud del sonet i de les flors, després d’haver fet molts plànols, el geòmetra ha pogut comprovar com els vells axiomes i teoremes de la geometria clàssica no resolien els reptes que planteja el progrés. La concòrdia, la tolerància, l’harmonia, la benevolència, la temprança, la reconciliació… resten closos dintre d’un políedre irregular.

El geòmetra traça uns eixos cartesians per a endreçar l’espai i vol col·locar cada cosa al quadrant que li aconsella la seva mentalitat aristotèlica. I avui encara s’esforça a endreçar els sotracs de la comèdia humana i acotiar l’estremiment del drama, però la història tota, els odis i les venjances es resisteixen a ser endreçats.

SKU: 9788494040887 Categoría: Etiqueta:

Valoraciones

No hay valoraciones aún.

Sé el primero en valorar “Odis, venjances i altres traçats geomètrics”

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Haz parte de nuestro grupo de Whatsapp!

Y consúltanos sobre el libro que buscas

Contáctanos solicitando hacer parte del grupo de Whatsapp 
Asesoría de librero experto!

 

Abrir chat
¿Buscas un libro en especial?
Hola
Aquí Animal Sospechoso ¿Necesitas info sobre un libro de poesía o autor/a? Te ayudo