Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Minervas Sospitoses

4th mayo 2019-1:00 pm - 3:00 pm

Recital de poesia de Teresa Vergés i Rosa Maria Arrazola; exposició de Elsa Inzunza, Montserrat Cosidó, Meritxell Munné, Marta Alonso i Victòria Ibars

Teresa Vergés i Adrià. Autora de poemes, contes i relats. Ha guanyat diverses edicions dels Premis Literaris Vila de Gràcia. També és actriu i dramaturga i col·laboradora de Ràdio Gràcia. Té editats dos poemaris: Retalls i Entre supervivents i els dos primers volums de la sèrie de contes per  a infants Amigues espacials.

Sensual

Toca’m, no tinguis por!
No soc com un globus que, quan el punxes,
surt giravoltat i sense nord.

Toca’m, no vull tenir por!
Acaricia’m amb mà dolça
i, com si fóssim dos estranys, fes-me l’amor.


Rosa Maria Arrazola i Díaze. És poeta i filòloga i de manera autodidacta, explora també el món de les arts plàstiques amb treballs que moltes vegades acompanyen la seva poesia. Ha participat en diversos projectes i actes solidaris i reivindicatius, com Cultura amb nom de dona, entre d’altres. Té sis llibres publicats, entre ells Buit de març. Ha rebut diversos premis per les seva obra literària poètica, com per exemple Estabanell Òmnium Cultural del Vallès Oriental, edició 2016.

Homme fatale

Quantes de les dones
que sóc
coneixes?

Quines de les meves vides
has viscut?

No, no sóc única.

[De Buit de març, 2017, Viena Edicions]

Montserrat Cosidó i Soley Inicia la seva participació en mostres expositives l’any 1976 per tota Catalunya. A l’any 2001, entra a formar part del grup d’artistes de la Galeria PER.FOR.ART ESPAI de Barcelona, seguint un recorregut d’exposicions individuals i col·lectives per diferents països d’Amèrica i Europa. Al 2015 guanya el premi Territoris de Els poetes de l’Òstia. És presidenta de l’Associació Sent i Crea projectes i vice presidenta de l’Associació AMICART. Forma part del col·lectiu La caja de Pandora i és artista resident de EART.


Elsa Inzunza. Llicenciada en arquitectura, s’introdueix en el món de la joieria de forma autodidacta i aprèn l’ofici en diferents tallers d’artesania de Barcelona i de Ciutat de Mèxic. Formada en diferents tècniques de joieria contemporània, els seus treballs exploren diferents materials i colors. Les seves peces són petits projectes amb un procés de disseny i construcció al darrera, són treballs arquitectònics a petita escala. Actualment té el seu propi taller al barri de Gràcia.

Detalles

Fecha:
4th mayo 2019
Hora:
1:00 pm - 3:00 pm
Categoría del Evento:

Enviar comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *